DSC04941.jpg

Handelsbetingelser & privatlivspolitik

Handelsbetingelser

 

Virksomhedsoplysninger:

The Soul Guidance

Carina Qvist Pears

Jægersborg Allé 223, st. th.

2820 Gentofte

 

CVR-nummer: 42476447

 

Mail: carina@thesoulguidance.dk

 

Instagram: @the_soul_guidance_carina_qvist

Ydelser, priser og betaling

"Burn and let Go!": 75,- inkl. moms

Soul 1: 500,- inkl. moms

Soul 2: 350,- inkl. moms

Soul 3: 500,- inkl. moms

Soul 4: 800,- inkl. moms

Sjælsdagbog: 111,- inkl. moms

 

Betalingen sker enten via MobilePay til 22 21 21 11 eller faktura, som bliver sendt til kunden over mail.

 

Alle betalinger skal ske mindst 48 timer inden første aftalte session, hvad enten det er enkelt betaling eller ratebetaling. Ved ratebetaling skal første rate betales mindst 48 timer inden første session. Efterfølgende ratebetalinger skal ske senest den første uge i hver måned, inden du kan fortsætte deltagelsen på forløbet.

Det aftales mellem kunden og Carina, hvorvidt ydelserne sker online eller ved fysisk møde.

Ydelserne færdiggøres inden for de på forhånd definerede rammer.

Kunden modtager løbende materialet til undervisning, refleksion og sessioner.

Når kunden booker plads på forløb eller session, og faktura er udstedt, er kunden ansvarlig og forpligtet til at betale den udstedte faktura. Er fakturaen udstedt, kan forløbet eller sessionen ikke aflyses og kunden forpligtiger sig hermed til at betale for det fulde forløb, også ved ratebetaling.

Forudbetalte sessioner eller forløb refunderes ikke.

 

Afbudspolitik

 

Ved forhindring i deltagelse på forløb eller session, skal kunden give afbud senest 1 uge før planlagt afholdelse. Herved har kunden mulighed for, uden gebyrer, at aftale en ny tid med Carina. Såfremt afbuddet gives senere end 1 uge før planlagt afholdelse, har kunden ikke mulighed for at flytte sin undervisning, refleksion eller session til et nyt tidspunkt.

Ved forhindring i deltagelse i gruppeundervisning eller grupperefleksion, kan kunden se genudsendelse af den optagede gruppeundervisning eller grupperefleksion. Optagelsen bliver lagt op i en lukket Facebook-gruppe eller en kursusportal tilknyttet det konkrete hold. Optagelsen vil være tilgængelig for kunden i den periode som forløbet strækker sig over.

 

Aflysning

 

I tilfælde af at Carina aflyser undervisning, refleksion eller session, er kunden berettiget til at få planlagt en ny tid. Carina kontakter kunden med oplysning om aflysning, og sender samtidigt forslag for ny dato og tidspunkt for undervisning, refleksion eller session.

 

Rettigheder

 

Alle rettigheder til undervisningsmateriale, refleksionsmateriale, illustrationer, billeder og arbejdshæfter tilhører Carina Qvist Pears.

Ethvert produkt og tjenesteydelse er personligt og kunden må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Carina Qvist Pears.

 

Retur- og fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på tjenesteydelserne.

 

Privatlivspolitik og cookies

 

Introduktion:

Når du besøger vores hjemmeside, bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies:

Hjemmesiden anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

 

PERSONOPLYSNINGER

 

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 

Vi indsamler og behandler informationer i det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationer om følgende: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette sker i forbindelse med, at du køber en ydelse eller booker en afklaringssamtale.

 

Sikkerhed:

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål:

Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde og vise dig de annoncer, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve.

 

Periode for opbevaring:

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger:

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives IKKE til tredjeparter.

 

Indsigt og klager:

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: carina@thesoulguidance.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til nævnte e-mailadresse.

 

Udgiver:

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

 

The Soul Guidance

Jægersborg Allé 223, st. th.

2820 Gentofte

Telefon: 22212111

E-mail: carina@thesoulguidance.dk

 

Persondatapolitik:

 

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos The Soul Guidance.

 

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

 

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler:

 

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

 

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

 

The Soul Guidance indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Køber en ydelse

  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev

  • Benytter kontaktformularen

  • Booker en afklaringssamtale

 

Den dataansvarlige:

 

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.thesoulguidance.dk er Carina Qvist Pears, Jægersborg Allé 223, st. th., 2820 Gentofte.

 

Behandlingsgrundlag og formål:

 

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

 

Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside, har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsbrev) vil blive slettet 1 år efter du har modtaget din vare eller ydelse.

 

Andre modtagere af personoplysninger:

 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 

Vi har vores hjemmeside hos DanDomain, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

 

Dine rettigheder:

 

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få ændret dine persondata

• At få slettet persondata

 

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til carina@thesoulguidance.dk.